Verzending binnen Nederland kost standaard € 3,50 (DHL) voor bestellingen van één of meerdere boeken als u een bestelling plaatst via onze website. Het verschil met de werkelijke verzendkosten leggen wij bij om het verzenden voordelig te houden. U kunt ook kiezen voor bezorging met de PostNL voor € 6,00.


Verzenden naar een buitenlands adres is geen probleem. Wij verzenden voor € 7,15 naar België en voor € 8,50 naar Duitsland. Voor overige internationale bestemmingen wordt een standaardbedrag van € 15,- binnen Europa of € 25,- buiten Europa gerekend bij het afrekenen. Dit standaardbedrag is een schatting en als de daadwerkelijke verzendkosten afwijken retourneren we het verschil of nemen we contact op indien er bijbetaling nodig is.


Bestellingen worden dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag verstuurd. In alle gevallen wordt u op de hoogte gehouden d.m.v. een verzend-update inclusief track & trace code. De boeken worden netjes ingepakt zodat ze in dezelfde staat als besteld worden bezorgd.


Antiquariaat Schot