Verzending binnen Nederland kost standaard € 3,50 voor bestellingen van één of meerdere boeken als u een bestelling plaatst via onze website. Het verschil met de werkelijke verzendkosten leggen wij bij om het verzenden voordelig te houden.
Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden. Afhalen van uw bestelling is ook mogelijk, echter niet op ons vestigingsadres of in ons magazijn. Na ontvangst van uw bestelling berichten we u zodra de bestelling op te halen is bij (collega-) Boekhandel Schot in de Roos te Zwijndrecht.

Buitenland
Verzenden naar een buitenlands adres is geen probleem. Wij verzenden voor € 7,15 naar België en voor € 8,50 naar Duitsland. Voor overige internationale bestemmingen wordt standaard € 25,- gerekend bij het afrekenen. Dit laatste is een schatting en als de daadwerkelijke verzendkosten afwijken retourneren we het verschil of nemen we contact op indien er bijbetaling nodig is.

Bestellingen worden dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag verstuurd. In alle gevallen wordt u op de hoogte gehouden d.m.v. een verzend-update inclusief track & trace code. De boeken worden netjes ingepakt zodat ze in dezelfde staat als besteld worden bezorgd.

Antiquariaat Schot