Antiquariaat Schot is sinds 1 november 2018 actief met de in- en verkoop van boeken. We zijn een verzendantiquariaat gevestigd in H.I. Ambacht (Zuid Holland) en hebben onze boeken ondergebracht in het nabijgelegen dorp Heerjansdam.
Wij richten ons voornamelijk op wetenschappelijke uitgaves van de laatste 50 jaar. Hierbij ligt de nadruk op de onderwerpen religie, filosofie en (kunst-)geschiedenis. Onze voorraad bestaat inmiddels uit ruim 180.000 boeken en we verkopen deze via verschillende online platforms zoals AbeBooks, Amazon, Antiqbook, Boekwinkeltjes, BookLooker, bol.com, BooksinBelgium, ZVAB en via de eigen website.

Boeken kopen wij doorlopend in; voornamelijk in grote partijen uit particulier bezit waarbij de voorkeur uitgaat naar specialisatie in een onderwerp. Zo zijn wij geïnteresseerd in bijvoorbeeld boeken over archeologie, architectuur, bibliografie, biografie, fotografie, genealogie, filosofie, klassieke oudheid, (kunst-) geschiedenis, judaïca, (Nederlandse, Engelse & Duitse) literatuur, middeleeuwen, muziek, natuurlijke historie, rechten, religie, theologie, wetenschap, &c.


Het aanbod wordt wekelijks aangevuld, u kunt de nieuw binnengekomen boeken gemakkelijk bekijken door in de shop te ‘sorteren op nieuwste’. U kunt ook op de hoogte blijven van de nieuwste aanwinsten door u aan te melden voor onze nieuwsbrief die wekelijks op woensdagavond verstuurd wordt.


Antiquariaat Schot